Vores logo
Indgang til vores institution
Dele af vores legeplads
Del af vores legeplads
Del af vores legeplads
Del af vores legeplads
Del af legepladsen
Velkommen til Børnehaven Lillevang

Børnehaven Lillevang er en lille og hyggelig institution med plads til max. 53 børn i  alderen 3-6 år, som er fordelt på 3 børnehavegrupper. Vi er 8 faste medarbejdere i børnehaven.

I Lillevang er rammerne faste og loftet højt. Den humoristiske sans er varm om mild, mens fagligheden er skarp. Lillevang er et rummeligt hus, med plads til og stor respekt for forskelligheder. Vi er gode til at tænke i anderledes og kreative løsninger, i vores forsøg på at følge børnenes spor. Vi ser hinandens forskelligheder som styrker, hvilket giver os et stærkt fællesskab. Dette afspejler sig selvfølgelig i vores tilgang og relationer til børnene.   

Vi forsøger at skabe et trygt og omsorgsfuldt miljø for børnene, omkring vores kerneværdier: Omsorg, Nærvær og Fællesskab.                   

Lillevang er en mindre børnehave, med et stort hjerte, som nyder at være aktive sammen, både ude og inde. Vi benytter vores legeplads flittigt i hverdagen hele året rundt. 

Alle interesserede forældre der søger en  børnehaveplads, er velkomne til at ringe, og aftale en besøgstid/rundvisning.                      Vi glæder os til at hilse på jer.

 

I børnehaven forsøger vi at skabe et trygt og omsorgsfuldt miljø, hvor omsorg, nærvær og fællesskab er vigtige elementer i vores samvær.

Vi arbejder bl.a. med værdierne fra ”Fri for mobberi” og har fokus på, at alle skal være imødekommende og hjælpsomme overfor hinanden.

Grundværdierne i "Fri for mobberi"  handler om:

Tolerance, Respekt, Omsorg og Mod.